Servicii profesionale de DEZINFECTIE:

DEZINFECTIE -actiune  specializata pentru spitale, policlinici medicale, birouri, spatii comerciale, hoteluri, restaurante, institutii publice, cabinete medicale, scoli, gradinite, showroomuri, depozite, unitati de alimentatie publica etc.
Oferim avantajele unui mediu curat si igenizat prin masuri de dezinfectie impotriva microorganismelor ce pot declansa diferite boli la om.
Firma dispune de materialele si utilajele profesionale precum si de personal calificat corespunzator pentru a efectua dezinfectia spatiilor in comformitate cu normativele Ministerului Sanatatii, pentru asigurarea igienizarii atat in unitatile sanitare cat si in spatiile persoanelor fizice si juridice intr-o maniera cat mai profesionista.

Puteti avea incredere ca utilizam doar substante avizate de Ministerul Sanatatii, fiind deosebit de interesati ca dumneavoastra si familia sa beneficiati de un mediu de viata sanatos.Toate drepturile autorului rezervate. www.deraticon.ro Firma deratizare, dezinsectie, dezinfectie Iasi