Servicii profesionale de DERATIZARE:

DERATIZARE are ca obiective prevenirea si distrugerea rozatoarelor (soareci, sobolani)

Cu o experienta bogata  in prestarea serviciilor de deratizare, echipa noastra utilizeaza o gama larga de produse profesionale pentru prevenirea si  exterminarea daunatorilor  indiferent de  gradul de infestare al spatiilor.

Deratizarile se efectueaza preventiv trimestrial, dar In conditiile de infestare ,actiunea de deratizare se va desfasura pana la eliminarea definitiva a acestora

Deratizarea are un rol esential, atat timp cat rozatoarele reprezinta un pericol pentru sanatatea dumneavoastra si pot genera importante pagube materiale in locatii precum birouri, spatii comerciale, hoteluri, restaurante, institutii publice, cabinete medicale, scoli, gradinite, showroomuri, depozite, unitati de alimentatie publica etc.

Soarecii si sobolanii polueaza, distrug, pot afecta instalatii sau diferite spatii, provocand astfel pierderi importante. Atat soarecii cat si sobolanii reprezinta o sursa foarte periculoasa de transmitere a unor boli.

Deratizarea se executa de regula la intervale cuprinse intre 3 si 6 luni de zile, in functie de gradul de infestareToate drepturile autorului rezervate. www.deraticon.ro Firma deratizare, dezinsectie, dezinfectie Iasi